З 14 по 22 квітня у м. Києві пройшов всеукраїнський конкурс "Учитель року - 2016".
    Мені пощастило стати учасником такого неймовірного заходу. Позитивні емоції, цікавий досвід, нові знайомства - усе це стало невід'ємною частиною конкурсу.
       Київська школа №106 з поглибленим вивченням англійської мови гостинно прийняла всіх учасників. Я дуже вдячна за оцінку тієї роботи, яка була зроблена та за той новий досвід, який, мабуть, можна здобути лише на таких конкурсах. Це надихає, розвиває, стимулює до подальших звершень. Поради та рекомендації від членів журі, а, зокрема, Алли Миколаївни Несвіт, відомого автора підручників, Наталі Ханлет, представника Корпусу Мира, є дуже цінними та корисними.
       Дякую організаторам, членам журі та учасникам за гарний настрій та доброзичливу атмосферу! Бажаю всім подальших творчих злетів, терпіння та натхнення!






   

5 коментарів:

  1. Для нас, люба колего, ви є переможницею конкурсу. Нові знайомства, інший досвід крізь терни не забудеться ніколи. Але головним є те, що ви стали ще кращим педагогом в усіх значеннях цього слова.

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро дякую! Такі конкурси- неймовірно цінний досвід, а найголовніше бажання не зупинятися на досягнутому, а працювати та розвиватися далі.

    ВідповістиВидалити
  3. Вытаю із завершенням конкурсу та вдалим виступом. Отриманий досвід важко переоцінити. Тепер бажаю спокійної ,плідної праці на благо наших учнів.

    ВідповістиВидалити