5 березня в Ніжинському ліцеї Ніжинської міської ради відбувся День відкритих дверей для майбутніх ліцеїстів - талановитих дев'ятикласників. Учні І курсу кожного класу підготували невеличкі веселі виступи, що нібито на мить дозволили всім гостям поринути в атмосферу такого прекрасного й швидкоплинного ліцейського життя.
        Світлана Геннадіївна Алєксєєнко - директор ліцею - розповіла про правила вступу, перелік необхідних документів й побажала удачі кожному, хто збирається приєднатися до нас в майбутньому. Загалом, учні І лінгвістичного, що організовували свято, порадували всіх присутніх й зал кожного разу вибухав оплесками! Після концерту учні й викладачі запросили всіх, хто бажає, відвідати відкриті заняття з профільних предметів кожного класу. До лінгвістичного класу завітало багато дев'ятикласників, що переймали досвід майбутніх пар в ліцеї. Звичайно, вони трошки хвилювалися, але намагалися відповідати на запитання наших любих учителів - Афанасової Світлани Іванівни й Момот Наталії Анатоліївни. А після занять, учні І лінгвістичного разом з куратором Кошовою Людмилою Сергіївною підготували коротеньку виховну годину, де знайомилися майже три покоління учнів ліцею - майбутні, теперішні й уже випускники. Щирі усмішки, незабутні враження, цікаві ігри, запашні кексики - усе це захопило дев'ятикласників і якийсь вогник з'явився в їхніх очах. Деякі вже точно вирішили, який клас вони будуть обирати, а деякі, можливо, в перший раз побачили на власні очі, що воно таке, те ліцейське життя....
Влада Скочій, учениця І лінгвістичного класу






    

6 коментарів:

  1. День відкритих дверей - це визначна подія нашого ліцейського літопису. Кожен відкриває щось нове лдя себе. Учителі - нових зірок-студентів, учні - нові можливості та перспективи. Нехай таке свято буде прекрасним завжди!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це не тільки незабутнє свято та особлива традиція, а ще й захід, який допомагає дев'ятикласникам зробити правильний вибір!

      Видалити
  2. Промайнув ще один рік і ми знову зустрілися зі своїми майбутніми учнями. Дев'ятикласників завітало багато і це не не може не радувати нас, учителів ліцею. Мені дуже подобається це відкрите заняття, де . як правило зустрічається два (цього року три)покоління ліцеїстів. Нинішні учні do their best, а абітурієнти спостерігають за ними зацікавлено і з обожнюванням. Вони праві. Ліцей -це клас!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Можливість побачити життя ліцею "inside" - одна з найкращих ідей!

    ВідповістиВидалити
  4. Це свято дало гарну можливість показати наше повсякденне життя в ліцеї.Ми отримали море позитивних емоцій та познайомилися з дев`ятикласниками і майбутніми ліцеїстами.

    ВідповістиВидалити
  5. Побажаємо дев'ятикласникам високих результатів на вступних іспитах до ліцею!

    ВідповістиВидалити