14-15 березня в Києві пройшов ІІ міжнародний Форум вчителів іноземних мов, організатором якого виступила компанія Alekom Education Abroad. Надзвичайно цікавий захід, де вчителі іноземних мов мали можливість перейняти навчально-методичний досвід колег з Великобританії, Канади, Німеччини, США, Мальти та інших країн світу.
           Спілкування з носіями мови є завжди цінним для вчителя-іноземця. Кожен з учасників мав можливість прослухати ряд семінарів, поділитися ідеями, отримати інформацію про навчальні центри за кордоном, які приймають тисячі дітей, студентів та дорослих з усього світу, в тому числі з України. Учасники Форуму отримали сертифікати по його завершенню та безліч позитивних емоцій!
          Бажаю організаторам подальших успіхів та творчих проектів!






6 коментарів:

  1. Судячи з фото матеріалів та враженнями, я б і сама хотіла б поринути в атмосферу розумних "native speakers". Нехай цей форум залашить у вашому серці лише приємні спогади!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Спогади справді приємні тому, що познайомилася з багатьма цікавими людьми, отримала корисну інформацію та безліч позитивних вражень!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Не сумніваюсь, форум - надзвичайно корисний і цікавий. Я навіть трішки заздрю Вам! Вони там не збираються проводити такі заходи для учнів? ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Владо, Alekom Education Abroad працює перш за все для учнів! Організація поїздок дітей, студентів та дорослих за кордон - основна їхня діяльність. Перебування в літньому таборі, іншомовне середовище, екскурсії, навчання- надзвичайно захоплює. Організувати форум для учнів- цікава ідея!

    ВідповістиВидалити
  5. Кожен сучасний вчитель, що постійно шукає інструменти власного професійного розвитку, повинен брати участь у подібних заходах! Бажаю Вам мати можливості і надалі рухатися у даному напрямку!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за побажаня! Такі заходи справді сприяють професійному розвитку.

    ВідповістиВидалити