У Ніжинському міському ліцеї продовжуються традиційні щорічні зустрічі з дев'ятикласниками. Свято "Різдво крокує планетою", організоване Афанасовою С.І. й учнями І лінгвістичного класу мало великий успіх.
         Першокурсники вразили не тільки своєю талановитою грою у виставі "The Best Present for Christmas", а й продемонстрували відмінні знання англійської мови. Учні дев'ятих класів активно долучилися до участі в іграх, конкурсах. Доброзичлива атмосфера сприяла дружньому спілкуванню.











11 коментарів:

  1. Дуже вдячна всім учасникам свята! Ви - найкращі! Гарного відпочинку на канікулах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Світлано Іванівно, приєднуюсь до Ваших слів вдячності всім учням, які брали участь в організації свята. Молодці!

      Видалити
  2. Все було просто супер, весело, цікаво і в той же самий час була дуже тепла й домашня атмосфера, наче всі знайомі вже дуже давно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вадиме, Вам насправді вдалося створити дружню атмосферу. Я думаю, що не тільки мені дуже сподобалось, як Ви виконали свою роль.

      Видалити
  3. There is no surprise it was an amazing party! I liked it so much! Thank u for the preparation and involving us in such a marvelous holiday!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую всім, хто організовував, долучався, вболівав за це чудове свято. Такі прекрасні вечори роблять наше життя прекрасним і святковим!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Світлано Іванівно, дякуємо і Вам за Вашу активну позицію!

      Видалити
  5. Справді, свято було проведено на високому методичному рівні й подарувало змогу поринути у вир новорічних емоцій та створило відповідний новорічний настрій. You made my day)

    ВідповістиВидалити
  6. Наталіє Анатоліївно, свято насправді вдалося! У новому році бажаю Вам лише позитивних емоцій і гарного настрою!

    ВідповістиВидалити
  7. Було дуже атмосферно! ) весело і по-домашньому ) така собі ностальгія за роками в ліцейчику :) Дякую найкращим педагогам в світі ) Настя Красновид

    ВідповістиВидалити