Напередодні Дня Святого Миколая в Ніжинському міському ліцеї пройшло традиційне свято з дев'ятикласниками, організоване Тимченко Н.В. разом з першокурсниками.
Мета заходу була ознайомити гостей із звичаями святкування Різдва в німецькомовних країнах. Цікаві ігри, веселі конкурси сприяли теплій та доброзичливій атмосфері. Учнівська фабрика майстрів продемонструвала спосіб виготовлення Adventskranz, Adventskalender(різдвяні свічки та календар).





6 коментарів:

  1. It was really a great holiday! I have been learning German as the second language for 4 months and it was interesting for me to find out something new about Christmas traditions in Germany.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. There are many interesting traditions in Germany which differ from the British ones.
      I wish you good luck in learning this language!

      Видалити
  2. Традиційне різдвяне свято, підготовлене учнями першого курсу, створило святковий настрій у нашому ліцеї і стало приводом для першого знайомства майбутніх ліцеїстів. Дуже приємним було те, що першокурсники допомагали мені не тільки у створенні сценарію, але й повністю взяли на себе проведення свята. Як вчителю і керівнику цього заходу, мені вперше вдалося стати просто глядачем. Я щаслива, що в ліцеї навчаються такі активні і зацікавлені діти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталіє Володимирівно, дякуємо Вам й учням першого курсу за організацію та проведення такого чудового свята!

      Видалити
  3. Діти просто в захваті від цього свята. Важко повірити, що ці учні лише декілька місяців вивчають німецьку мову. Браво, Наталю Володимирівно! Запршуємо на наше свято, яке відбудеться цього четверга о 16.00. Ми його назвали так:"Зустрічаємо Різдво з І лінгвістичним". Запршуємо всіх 9-класників, які бажають вступити до лінгвістичного класу ( і не тільки !).Буде цікаво, адже ми так стараємося!

    ВідповістиВидалити
  4. Німецька мова завжди була для мене чимось далеким і неосяжним, а тепер я щиро заздрю всім, хто нею спілкується.

    ВідповістиВидалити