Тиждень іноземних мов у ліцеї
        Тиждень іноземних мов пройшов у ліцеї 19-23 жовтня 2015р. 
         Відкритий урок в лінгвістичному класі ІІ курсу з німецької мови на тему “Gesunde Lebensweise” (,,Здоровий спосіб життя”) провела М.М. Сидоренко.

           Відкритий урок в лінгвістичному класі І курсу з англійської мови на тему “ The World of my favourite books and writers”(,,Світ моїх улюблених книжок і письменників”)провела С. І. Левченко .
           Заняття були проведені на високому методичному рівні, продемонстрували гарні знання учнів з німецької та англійської мови.
           Учителі С. І. Афанасова, Н. П. Кресан, С. І. Левченко відвідали семінар у м. Києві на тему ,,Робота з різнорівневими групами”(“Working with Mixed Groups”), організований Oxford University Press.
           Організована екскурсія до м. Києва вчителями Н. В. Орленко та Н.П. Кресан, під час якої учні мали можливість не тільки відвідати історичні місця столиці, а й поглибити свої знання з іноземної мови.
           Бліц-вікторина з англійської та німецької мови « Що ти знаєш про країни, мови якої вивчаєш?», проведена вчителями С.І Афанасова, Н.В. Тимченко, Н.П. Кресан серед учнів усіх класів , мала на меті поглибити знання ліцеїстів з країнознавства. 
           Відбулася зустріч з гостею із Ірландії Юлією Бондаренко, яка вже майже 13 років проживає в м. Дубліні, а в минулому є випускницею ліцею лінгвістичного класу (1998р.).            Ірландська культура, звичаї, традиції багато в чому відрізняються від українських. Дружня та невимушена атмосфера сприяла активному живому спілкуванню англійською мовою.





8 коментарів:

  1. Дякуємо вам за чудову зустріч, чекаю наступного разу! )

    ВідповістиВидалити
  2. Олександро, дякую, що завітали на зустріч. Під час зимових канікул запрошую всіх взяти участь в онлайн-бесіді з Юлією Бондаренко на тему " Свята в Ірландії".

    ВідповістиВидалити
  3. It was wonderful. Thank you for your positive emotions.Very interesting to learn about life in another country.

    ВідповістиВидалити
  4. I had a lot of emotions and learned more.It was unforgettable meeting.

    ВідповістиВидалити
  5. Приємно відмітити розмаїття цікавих форм роботи під час проведення тижня. Це продуктивно як для учнів, так і для вчителів.

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за відгук! Тиждень іноземних мов пройшов вдало.

    ВідповістиВидалити